Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το όνομα με το οποίο κάνει καριέρα στο Hollywood

Ιωάννα + Τριανταφυλλίδου

Η ιστορία είναι γνωστή: η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετακόμισε στις Η.Π.Α για να κυνηγήσει τα όνειρά της στη Μέκκα του κινηματογράφου, το Hollywood.

Και τώρα ήρθε η στιγμή αυτά τα όνειρα να γίνουν πραγματικά, αφού η ηθοποιός κάνει το ντεμπούτο της στην αμερικανική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στη σειρά Swedish Dicks. Όπως ανέφερε η ίδια στo GreekReporter, έχει έναν ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς (που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με το Wikipedia), ενώ περιγράφει την εμπειρία της ως "απίστευτη" λόγω της ατμόσφαιρας, του cast και του συνεργείου.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία  “Clyde Cooper”, ένα μοντέρνο φιλμ νουάρ, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2018.

Αναζητώντας, λοιπόν, περισσότερες πληροφορίες για τα κινηματογραφικά project της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, ανακαλύψαμε και το όνομα με το οποίο κάνει καριέρα στο Los Angeles και αυτό είναι ... Joanna Fyllidou.

Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στο προφίλ της στο Imdb και θα δει αμέσως αυτή την αλλαγή, που προφανώς είναι απαραίτητη σε μια χώρα, αλλά και σ' ένα χώρο, που απαιτεί τα ψευδώνυμα που "μένουν" στο κοινό πιο εύκολα.

Εμείς απλά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

Joanna