Η Ιωάννα Μπέλλα απάντησε για τη δήλωση για το χαστούκι και η Σκορδά είχε ξανά τη σωστή αντίδραση


Μεγάλη έκταση έχει πάρει η δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το χαστούκι από τον σύντροφο της

Πολλές είναι οι αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  "Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα"

Η Σκορδά διέκοψε video με δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και είχε απόλυτο δίκιο που το έκανε

Η Ιωάννα Μπέλλα απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σε όλα αυτά που ειπώθηκαν γράφοντας:

«Με λύπη σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρανούτογλου, από την πρωινή εκπομπή της κ. Σκορδά. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε είναι σωματική! […] Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στην συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς- να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος. […] Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στην ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρά τους».

Η Φαίη Σκορδά για ακόμη μία φορά εκνευρίστηκε με τη Star Ελλάς και απάντησε:  «Έτσι λοιπόν με αυτή την αφορμή έκανε τη ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη κατάσταση, δε μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να μην ήξερε τι να απαντήσει και το να πεις κάτι πολύ προσωπικό στην κάμερα, μπορεί να ήταν μια δύσκολη στιγμή. Αλλά δε γίνεται να γελάσεις και να λες και τι έγινε με ένα χαστουκάκι.

Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος. Και χθες το είπα. Στενοχωριέμαι. Αλλά στο story που είδα, μπορεί να πει τι βλακεία που είπα. Ανέφερε τα καλλιστεία και ότι ο Θεός της χάρισε την ομορφιά. Τι σχέση έχει; Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα.

Αισθάνομαι από τη συνέντευξη της ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να επιτρέπει και τι όχι. Και τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν το καταλαβαίνει. Από την απάντησή της αυτό εκλαμβάνω».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας