Θέλουμε να φορέσουμε τα metallics όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα metallic top με τον καλύτερο τρόπο

Αν μπορούσαμε να χωρίσουμε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας σε δύο κατηγορίες, αυτές θα ήταν σίγουρα casual και formal. Στην πρώτη κατηγορία  ανήκουν όλα τα basic κομμάτια, που βοηθούν να δημιουργούμε εύκολα και γρήγορα stylish σύνολα, ενώ στη δεύτερη ανήκουν τα πιο ιδιαίτερα items που κάνουν ένα look μας να ξεχωρίσει, όπως μία τσάντα ή ένα extravagant κόσμημα. Ο συνδυασμός των παραπάνω είναι η συνταγή της επιτυχίας που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε day to night σύνολα, αρκεί βέβαια να συνδυάσουμε σωστά τα κομμάτια ώστε να υπάρξει αρμονία.

Φέτος μάλιστα, οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν να προσθέσουμε λίγη παραπάνω λάμψη στα σύνολα μας, στοιχείο που θα μας κάνει τραβήξουμε τα βλέμματα. Παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδυάσει τα λαμπερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με τις βραδινές και επίσημες εξόδους μας, η μόδα για ακόμα μία φορά μας ανατρέπει ακόμα και αυτόν τον στιλιστικό κανόνα. Πλέον, οι παγέτες και τα κομμάτια της συλλογής μας με metallic υφή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας, ώστε να δημιουργήσουμε day to night looks.

Αν όμως προβληματίζεστε για το πως θα καταφέρετε να συνδυάσετε σωστά τα ρούχα σας για να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας προτείνει έναν από τους πιο σικ τρόπους.

Διάβασε τη συνέχεια στο Unique By Ermes

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας