Η Nicole Kidman έκανε ένα υπέροχο κούρεμα στα μαλλιά της

Nicole + Kidman

Δεν χρειάζεται να κάνουμε συστάσεις για τη Nicole Kidman: είναι η απόλυτη σταρ! Μάλιστα, αυτή την περιόδο μπορούμε να την απολαύσουμε στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, «Θυσία ενός Ιερού Ελαφιού», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Colin Farrell.

H λαμπερή, λοιπόν, ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της και με το ολοκαίνουργιο κούρεμά της εμφανίστηκε στην εκδήλωση του Οίκου Fendi για τα αποκαλυπτήρια της χριστουγεννιάτικής βιτρίνας του στο πολυκατάστημα Printemps στο Παρίσι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την απλότητά της, την ευγένεια και την πορσελάνινη ομορφιά της - που απέκτησε ένα μοντέρνο χτένισμα!

Η Kidman έκοψε τα μαλλιά της σ' ένα blunt cut lob, δηλαδή σ' ένα ίσιο μακρύ καρέ, χωρίς μύτες ή ντεγκραντάρισμα. Τα μαλλιά της ήταν χωρισμένα στη μέση (χωρίστρα) και έπεφταν στους ώμους της μ' ένα ανέμελο, χαλαρό κυματισμό.

Η χολιγουντιανή αύρα της σταρ έμοιαζε βγαλμένη από άλλες εποχές, ιδίως με τα μακριά ξανθά μαλλιά της χτενισμένα σε μπούκλες ή σε σινιόν κότσους, αλλά αυτή τη φορά προχώρησε σε πιο μοντέρνα μονοπάτια πετυχαίνοντας ένα υπέροχο κούρεμα, που της πάει πολύ!