Η νύφη το σκάσε; Χρήσιμες συμβουλές που θα εξαφανίσουν τις δεύτερες σκέψεις σου!


Μπορεί για πολλές από εμάς ο γάμος να είναι απλά μία γιορτή ή ένα κλισέ μυστήριο που πρέπει να γίνει για νομικούς καθαρά λόγους. Ωστόσο κάθε γυναίκα δεν αντιλαμβάνεται τον γάμο με τον ίδιο τρόπο..και αυτό είναι φυσιολογικό. Αν,λοιπόν, είσαι μία από τις γυναίκες που έχουν δώσει βάση στην καριέρα τους και δεν έχουν μάθει να μοιράζονται μία ολόκληρη ζωή με κάποιον, τότε το κεφάλαιο γάμος σε αγχώνει και καταλαβαίνουμε γιατί! Αν έχεις κλειστεί στον εαυτό σου λίγο πριν το γάμο σου τότε μερικές  συμβουλές θα εξαφανίσουν μία και καλή τις δεύτερες σκέψεις σου!

Της Σοφίας Χρήστου

1. Δεν ακούω τους γύρω μου και ειδικά τους μεγαλύτερους. Το πως αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος τον γάμο είναι τελείως υποκειμενικό πράγμα. Η μία πλευρά συνήθως λέει πως αλλάζει η ζωή σου μετά από αυτόν (συνήθως προς το χειρότερο) και η άλλη πιστεύει πως η διαδικασία ήταν ευχάριστη μεν αλλά αδιάφορη δε. Εσύ άκου κάθε πλευρά αλλά μην αφουγκράζεσαι καμία.

2. Συζητάω τα πάντα με τον σύντροφο-άντρα μου. Για κάποιο λόγο θεωρούμε πως πριν τον γάμο η νύφη και ο γαμπρός έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον για να αφοσιωθούν στις προετοιμασίες και να χαρούν την ''ελευθερία''που τους απόμεινε. Όλο αυτό όμως δεν ισχύει. Ότι σε απασχολεί το μοιράζεσαι με τον άλλον κι γενικά δεν αλλάζεις την συμπεριφορά σου με τον άνθρωπο που θα παντρευτείς εξαιτίας ενός μυστήριου στο οποίο πρωταγωνιστές θα είστε εσείς οι δύο!

3. Κορίτσι, δεν τα περνάμε όλα από κόσκινο! Αν προσπαθήσεις να τα αναλύσεις όλα τότε ίσως μπερδευτείς και διαλύσεις ότι έχετε δημιουργήσει και οι δύο με κόπο. Η ζωή είναι μικρή αν πιστεύεις πως μπορείς να περάσεις μέρος της με αυτόν τον άνθρωπο, τότε πολύ καλά έκανες και είπες το ''ναι''. Αν πάλι φοβάσαι για το μετά και διαβάζεις συνεχώς τα ποσοστά διαζυγίου της πενταετίας τότε η συμβουλή που πρέπει να συγκρατήσεις είναι απλή. Εσείς οι δύο διαμορφώνετε το μέλλον, μαζί! Το πως θα εξελιχθεί είναι στο χέρι σας και αφού έχετε φτάσει μέχρι εδώ τότε δεν θα πρέπει να σε φοβίζει η εξέλιξη της μίας βραδιάς!