Η Khloe Kardashian μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Lamar Odom στο επόμενο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashian


Τα νέα προηγούνται των επεισοδίων του γνωστού reality, και έτσι είναι ήδη γνωστό ότι η Khloe Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Lamar Odom, όπως ότι ήδη βγαίνει με άλλον- τον αθλητή Matt Kemp.

Ωστόσο, στο επόμενο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashian, είναι το πρώτο στο οποίο η πρωταγωνίστρια μιλάει ανοιχτά για την επιθυμία της να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της και να πάρει διαζύγιο. Και για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει γιατί το κρατούσε κρυφό και τι είχε στο μυαλό της.

Σε μια σκηνή από το trailer, η Khloe λέει στην αδελφή της Kourtney «κρύβομαι γιατί γιατί φοβάμαι τους ανθρώπους», ενώ στη συνέχεια τής αποκαλύπτει «έχω πολύ άγχος και νευρικότητα. Πρέπει να προχωρήσω στη ζωή μου και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξω πολλά!»

Η Khloe είχε αρχικά δισταγμούς για το αν έπρεπε αυτό το προσωπικό της ζήτημα να βγει στον αέρα, αλλά τελικά, όπως θα πει πηγή στο Us Weekly « συνειδητοποίησε ότι η απόκρυψη αυτή θα είχε συνέπειες στη αξιοπιστία του show» . Πάντως, όπως θα αναφέρει η ίδια πηγή «η Khloe δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη σειρά για να πάρει εκδίκηση. Δεν θα αφήσει να βγει στον αέρα οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει τον Lamar».

Το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο κανάλι E! μέσα στον Ιανουάριο.