Η Jennifer Lopez με δημιουργία Vrettos Vrettakos στην παρουσίαση του νέου της cd


Η Jennifer Lopez επέλεξε το show του Jimmy Fallon για την παρουσίαση του νέου της cd και της νέας της δισκογραφικής δουλειάς και εμφανίστηκε λαμπερή, όπως πάντα.

Η pop latin star χόρεψε, τραγούδησε και παρουσίασε τα νέα της τραγούδια, φορώντας μία εντυπωσιακή custom made δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. Η Jennifer Lopez εμπιστεύτηκε ξανά για τις εμφανίσεις τον έλληνα σχεδιαστή, συνεχίζοντας έτσι μία πετυχημένη συνεργασία που κρατάει καιρό. Η όμορφη τραγουδίστρια είχε επιλέξει κομμάτια Vrettos Vrettakos και στην εμφάνισή της στα βραβεία Billboards, αλλά και για το official videoclip της “First Love”. Η δημιουργία που φόρεσε η star στο show του Jimmy Fallon ήταν couture special order, ειδικά φτιαγμένη για εκείνη. Η ολοκέντητη κρυστάλλινη catsuit (ολόσωμη φόρμα) διακοσμημένη με 250.000 κρυστάλλους Swarovski, ειδικά διαμορφωμένη σε special print effect ήταν προσαρμοσμένη πάνω σε τιγρέ μοτίβα και κεντημένη με κατακόκκινα κρυστάλλινα Swarovski elements.

Την καλλιτεχνική προσέγγιση και επιμέλεια της τελικής εμφάνισης της σούπερ σταρ επιμελήθηκε για μία ακόμα φορά ο έλληνας ενδυματολόγος Διονύσης Κολποδίνος σε στενή συνεργασία με το creative team της latin star και τη Swarovski.

Η Jennifer Lopez σε μία εντυπωσιακή performance στη σκηνή του show.