Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά σε όσους αναρωτιούνται τι δουλειά κάνει…!


Η Χριστίνα Μπόμπα παρευρέθηκε σε event στο οποίο μίλησε στις κάμερες... για πολλά 

Η Χριστίνα Μπόμπα παρευρέθηκε σε event όπου και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν κάνει, τον Σάκη Τανιμανίδη και το Survivor 3 αλλά και με τι ασχολείται επαγγελματικά.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το νιόπαντρο ζευγάρι για ψώνια με τους γονείς της Χριστίνας

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει είπε: «Μου έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω ένα τέτοιο βήμα. και δεν έχω και κάποια πρόταση που να μου ταιριάζει πάρα πολύ. Θα έκανα τηλεόραση μόνο αν μου άρεσε αυτό που θα ερχόταν ή μόνο αν σκεφτόμουν εγώ κάτι. Ο Σάκης είναι υπέρ του να κάνω τηλεόραση κι εγώ είμαι αυτή που κρατιέται πίσω».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πάει μαζί με τον Σάκη η Χριστίνα απάντησε: «Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχω επαγγελματικά, θα δούμε πώς θα το ρυθμίσουμε. Προς το παρόν δεν ξέρω.»

Ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της projects: «Δουλεύω πάρα πολύ, ασχολούμαι αρκετά με τη digital παρουσία μου, ασχολούμαι και με τις εταιρείες που έχουμε, την εταιρεία παραγωγής, τώρα κάναμε και το μουσείο. Και ετοιμάζω και ένα δικό μου επιχειρηματικό βήμα όχι στα media.»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας