Είναι αυτή η φωτογραφία το νέο trend του Instagram;


H φωτογραφία που μάλλον θα βγάλεις και εσύ σε λίγο καιρό για τον προσωπικό σου λογαριασμό

Το Instagram από τότε που πρωτομπήκε στη ζωή μας δημιουργεί trends με κάθε τρόπο. Αυτά μπορεί να αφορούν τον τρόπο που ντυνόμαστε, το χτένισμα που θα υιοθετήσουμε, το χρώμα των νυχιών μας και φυσικά τις πόζες που θα πάρουμε στις φωτογραφίες που θα ανεβάσουμε στη δημοφιλή social media πλατφόρμα.

Σίγουρα όλες θυμόμαστε, όπως και οι περισσότερες τραβήξαμε, τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το χέρι του συντρόφου μας να μας κρατάει την ώρα που εμείς περπατάμε ενώ εκείνος με το άλλο τραβάει τη stylish φωτογραφία. Ένα παρόμοιο αλλά αρκετά πιο ευφάνταστο trend φαίνεται να επικρατεί φέτος το καλοκαίρι το οποίο εμπνέεται από μία φωτογραφία της fashion blogger @xeniaoverdose η οποία φωτογραφήθηκε με το μαγιό της δημιουργώντας ένα οπτικό τρικ στο οποίο φαίνεται πως μία μαργαρίτα είναι η φούστα της!

Από τη συγκεκριμένη φωτογραφία έμπνευση άντλησε και η  fashion blogger Tatjana Kreuzmayr αλλά και η δική μας Μαίρη Συνατσάκη όπως και πολλές άλλες χρήστριες του Instagram ανά τον κόσμο. Η ιδέα της φούστας - λουλούδι εξαπλώνεται στο Instagram και υποπτευόμαστε πως θα τη δούμε να "φοριέται" αρκετά!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας