Πώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά την εμφάνιση της Μενεγάκη με μπικίνι;


Η Ελένη Μενεγάκη τις προηγούμενες μέρες ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες ποζάρει με μπικίνι δίπλα σε έναν κύκνο!

Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει –όπως πάντα- τις διακοπές της στο νησί της, την Άνδρο.

Το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της στο «το Πρωινό» του Ant1 σχολίασαν τις φωτογραφίες, το σώμα, το μαγιό αλλά και τον κύκνο που βρέθηκε δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Πώς υποδέχτηκαν το καλοκαίρι οι Έλληνες celebrities: Τα μαγιό, οι παραλίες και οι ευχές

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά εντυπωσιασμένη με το σώμα της Ελένης είπε: «Παιδιά τι ωραία που είναι;! Τι ωραίες φωτογραφίες;! Τι ωραίο σώμα που έχει κάνει η Ελένη;! Στη φωτογραφία που είναι ξαπλωμένη με το καπέλο να καλύπτει το πρόσωπό της είναι πολύ αδύνατη!»

Στη συνέχεια, όμως, αυτό που σχολιάστηκε έντονα από τον συνάδελφο της Φαίης Σκορδά, Άρη Καβατζίκη, ήταν το γεγονός ότι πλέον η Μενεγάκη ανεβάζει από μόνη της προσωπικές στιγμές στα social media «διευκολύνοντας» έτσι τους φωτογράφους. Συγκεκριμένα ο ίδιος σχολίασε: «Αυτό που έχω προλάβει και εγώ, δηλαδή, οι πρώτες φωτογραφίες με την Ελένη με μαγιό, κόστιζαν μισθούς ολόκληρους. Επειδή κάποτε ζούσαμε τις εποχές της ευμάρειας και το χρήμα ειδικά στα περιοδικά κινούνταν πολύ ελεύθερα, οι φωτογραφίες αυτές κόστιζαν μισθούς ολόκληρους!»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη και σχολίασε η Φαίη:

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας