Η τεχνική που έκανε στα φρύδια της η Σπυροπούλου, πριν φύγει για το Survivor

Κωνσταντίνα + Σπυροπούλου

Η ελαφριά περιποιήση που έκανε η παρουσιάστρια στο πρόσωπό της πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Δομινικανή Δημοκρατία

Η αισθητικός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, και άλλων Ελληνίδων celebrities, η Άννα Αλμπάνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" για την τεχνική που έκανε στα φρύδια της παρουσιάστριας, πριν μπει στο Survivor 2.

Όπως είπε η Άννα Αλμπάνη της έκανε την τεχνική "τρίχα- τρίχα" και της έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες, κάτι που είχε κάνει και στη Λάουρα Νάργες που συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού επιβίωσης. "Δεν ζήτησε να κάνει τίποτα άλλο στο πρόσωπό της", είπε η αισθητικός και διεύψευσε τις φήμες για τα χείλη της Σπυροπούλου: "Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι στα χείλη της, έτσι είναι τα χείλη της".

Η Άννα Αλμπάνη είπε ακόμα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ανασφάλειες με την εμφάνισή της και δεν είχε πρόβλημα να βγει αμακιγιάριστη στο Survivor 2.

Δες τι άλλο δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής και τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου, που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μέθοδο στα φρύδια της:

 

Τι είναι όμως αυτή η τεχνική; Πρόκειται για ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών που δημιουργεί, βεβαίως, ένα φυσικό αποτέλεσμα, καθώς μιμείται τη φυσική τρίχα. Τη μέθοδο αυτή είχε παρουσιάσει πριν από μερικά χρόνια στο "Πρωινό" η Άννα Αλμπάνη.

Δες στο video της τεχνική "τρίχα τρίχα":