Η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη και το συγκινητικό μήνυμα για την εγκυμοσύνη της


Η Μαρία Νεφέλη Γαζή μοιράστηκε την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, αφού με τον σύντροφο της, Άνθιμο Ανανιάδη, σε δύο μόλις μήνες θα καλωσορίσουν τον καρπό του έρωτα τους!

Η νεαρή χορεύτρια το βράδυ της Πέμπτης (1/2) ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα. Το να γίνεσαι μαμά όμως, σε κατατάσσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα πιο όμορφα πράγματα, συμβαίνουν στη ζωή σου τη στιγμή που θα καταλάβεις τη δύναμη τού να αγαπάς χωρίς όρους, και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή. Ένα παιδί δεν έρχεται για να κάνει δύσβατο το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, αλλά για να σου δώσει ένα τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσεις τη ζωή. Ποιά μεγαλύτερη δύναμη υπάρχει από αυτήν τού να δημιουργείς μια ζωή;
Άλλωστε, ακόμα και ο τίτλος της «βασίλισσας», είναι ένας τίτλος μια θέση κάτω από αυτόν της «μαμάς». #7monthspregnant#momtobe#babyboy»

View this post on Instagram

~Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα.Το να γίνεσαι μαμά όμως, σε κατατάσσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα πιο όμορφα πράγματα, συμβαίνουν στη ζωή σου τη στιγμή που θα καταλάβεις τη δύναμη τού να αγαπάς χωρίς όρους,και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή.Ένα παιδί δεν έρχεται για να κάνει δύσβατο το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, αλλά για να σου δώσει ένα τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσεις τη ζωή. Ποιά μεγαλύτερη δύναμη υπάρχει από αυτήν τού να δημιουργείς μια ζωή; Άλλωστε, ακόμα και ο τίτλος της «βασίλισσας», είναι ένας τίτλος μια θέση κάτω από αυτόν της «μαμάς».~ #7monthspregnant#momtobe#babyboy💙🍼

A post shared by Maria Nefeli Gazi (@maria.nefeli.gazi) on