Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση στον «καβγά» Καγιά - Παπαγεωργίου

Stamatina

H παρουσιάστρια σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model

To χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality μόδας του Star έκρυβε μια δυνατή αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο κυρίες της κριτικής επιτροπής, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αφορμή η …περιφέρεια μιας υποψήφιας που δίχασε τα δυο γνωστά μοντέλα. Η Παπαγεωργίου ισχυρίστηκε ότι στις Η.Π.Α, όπου κάνει καριέρα, υπάρχει ειδική κατηγορία στα πρακτορεία μοντέλων για κορίτσια με περιφέρεια και θα μπορούσε να σταθεί σε μια πασαρέλα στο Μαϊάμι, ενώ η Καγιά απάντησε ότι σε καμία σοβαρή επίδειξη, ακόμα και στο Μαϊάμι, δεν θα δεχόντουσαν κορίτσια με τέτοιο σώμα!

Η ατάκα, ωστόσο, που έβαλε φωτιά στο twitter ήταν όταν η Ηλιάνα απευθυνόμενη στη Βίκυ είπε: «Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία.»

Δείτε την αντιπαράθεση στο Greece's Next Top Model

Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συζητήθηκε και στο πάνελ της εκπομπής Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση και να υπερασπίζεται τη Βίκυ Καγιά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή να πεις σε μία γυναίκα ότι είναι μιας άλλης δεκαετίας…». Και πρόσθεσε: «Η Βίκυ μπορεί να έχει μία δεκαετία διαφορά με την Ηλιάνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε μοναστήρι και δεν βλέπει τι γίνεται. Εάν υπάρχει αυτή η κατηγορία μοντέλων, σίγουρα το ξέρει…».

Σταματίνα Τσιμτσίλη: Με αυτά τα 2 κομμάτια πέτυχε το απόλυτο φθινοπωρινό look

Πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμφώνησε και με την Ηλιάνα, λέγοντας ότι το κορίτσι για το οποίο διαφώνησαν Καγιά – Παπαγεωργίου της άρεσε.

Δείτε τη συζήτηση στο πάνελ του Happy Day:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας