Η σπόντα της Μπακοδήμου στον Τανιμανίδη για το παιδί..!

Μπόμπα + Τανιμανίδης

Πρεμιέρα έκανε χθες, Κυριακή 2/10, το λαμπερό show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό κοινό το καλοδέχτηκε, αν κρίνουμε από τα νούμερα της τηλεθέασης που έφτασαν αρκετά ψηλά. Το show παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονται η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στα hight-lights της βραδιάς, η στιγμή που οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν για το αν η μικρή Γκαμπριέλα διαθέτει το ταλέντο για να περάσει στην επόμενη φάση… και η ατάκα της Μπακοδήμου στον Τανιμανίδη για την πατρότητα!

Όταν η μικρή πλησίασε το πάνελ της κριτικής επιτροπής πήγε στον παρουσιαστή του Survivor, και εκεί αρχικά η παρουσιάστρια σχολίασε: «… γιατί ο Σάκης έχει αδυναμία στα παιδιά… σου εύχομαι ένα κοριτσάκι σύντομα…»

Ως εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι επρόκειτο απλά για μια ευχή, αλλά η Μαρία Μπακοδήμου είχε μία ακόμα ατάκα για τον δημοφιλή παρουσιαστή, που ετοιμάζεται να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα. Κι ενώ ο Σάκης αγκάλιαζε τη Γκαμπριέλα, η Μαρία τη ρώτησε τι θα κάνει αν της πουν «όχι» και δεν την περάσουν στην επόμενη φάση. «Θα λυπηθώ» είπε η χαριτωμένη πιτσιρίκα και ο Σάκης επανέλαβε στους συναδέλφους του: «Το παιδί θα λυπηθεί αν πούμε όχι…»

«Ναι, αλλά άμα λέμε ναι συνέχεια κάποτε θα λυπηθεί πιο πολύ…» τον πρόλαβε η Μπακοδήμου και συνέχισε «στα λέω γιατί θα γίνεις γονιός όπου να ‘ναι». Και μπορεί από τον παρουσιαστή να μην ήρθε καμία απάντηση, και τον λόγο να είχε πάρει ήδη ο Γιώργος Καπουτζίδης, αλλά αυτό το «όπου να’ναι» έβαλε φωτιές… δεδομένου μάλιστα ότι πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της Μπόμπα με …φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ίδια, βεβαίως, είχε διαψεύσει το γεγονός λέγοντας «πρώτα ο γάμος και μετά το παιδί!», με την …κοιλίτσα της φωτογραφίας να είναι απλά προϊόν …περίεργης γωνίας λήψης.

Όσο για την ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου, πολύ πιθανά ήταν μια γενική παρατήρηση (ότι κάποια στιγμή θα γίνεις πατέρας) και όχι αναφορά σε κάτι που συμβαίνει ήδη!