Η Σκορδά διέκοψε video με δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και είχε απόλυτο δίκιο που το έκανε


Η προκλητική δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα που εξόργισε τη Φαίη Σκορδά

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Μπέλλα η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις που εξόργισαν, και δικαίως, τη Φαίη Σκορδά αλλά και τους συνεργάτες της.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει και ξύλο από σύντροφό σου…» της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Σταρ Ελλάς απάντησε με εντελώς φυσικό τρόπο «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Η συνέχεια της συνέντευξης της Μπέλλα δεν συνεχίστηκε στο πλατό του Πρωινού καθώς έξαλλη η Φαίη Σκορδά ζήτησε να κοπεί το video άμεσα ενώ έντονα αντέδρασαν και οι συνεργάτες της «Κόψτο Ελεάννα κόψε το βιντεάκι, παιδιά τι είπε; Τι είπε; Συγνώμη τώρα που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τι είπε; Τι είπε παδιά; Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε πει! Μήπως δεν άκουσα καλά; Παιδιά το είπε; Είπε “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”; Συγνώμη που αντιδρώ έτσι δεν είχα καταλάβει. Χασκογελώντας και να λέει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας