Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βάφτισαν το γιο τους: Η πρώτη φωτογραφία


Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βάφτισαν το γιο τους

Στην Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα επέλεξαν να βαφτίσουν τον 11 μηνών γιο τους η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης το Σάββατο (8/9). Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη βάφτιση του γιου τους, όπως και στο γάμο τους, που του έδωσαν το όνομα Δημοσθένης, όνομα το οποίο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον Κώστα Μπακογιάννη: Δημοσθένης ονομαζόταν ο εγκάρδιος φίλος του πατέρα του ο οποίος στάθηκε στον ίδιο και την οικογένεια του μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο ναός της εκκλησίας ήταν διακοσμημένος με γαλάζιες ορχιδέες ενώ και τα ρούχα που επέλεξαν οι γονείς του μικρού κινήθηκαν σε γαλάζιες αποχρώσεις με τη δημοσιογράφο να φοράει ένα γαλάζιο cocktail dress. Νονές του μικρού Δημοσθένη είναι η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μία πολύ καλή φίλη της Σία Κοσιώνη, οι ίδιες που πάντρεψαν και το ζευγάρι πριν από περίπου ένα χρόνο στο Καρπενήσι.

Εχθές η Κοσιώνη ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το μυστήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Το τρενάκι της ζωής του ξεκίνησε πριν 11 μήνες. Το Σάββατο έκανε στάση στον πρώτο του σημαντικό σταθμό. Και το ταξίδι συνεχίζεται… Να έχεις μια όμορφη, φωτεινή, ελεύθερη ζωή Δημούλη μας!».

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας