Η Σάρα Εσκενάζυ με σέξι φόρεμα ...και αρκετά αδυνατισμένη!

Sara

Τα εγκαίνια γνωστού καταστήματος με γυναικεία ρούχα στάθηκε η αφορμή για να δούμε τη Σάρα Εσκενάζυ σε ρόλου μοντέλου! Η Σάρα υπήρξε ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Survivor και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, και την καφετέρια – μπαρ που διατηρεί με τον αδελφό της στο Μαρούσι, αλλά συνεργάζεται και με διάφορα brands στα πλαίσια διαφημίσεων και προωθήσεων.

Η όμορφη, λοιπόν, Σάρα για την παρουσία της στα εγκαίνια στην Ερμού φόρεσε ένα σέξι φόρεμα: στενό, μάξι, στράπλες και σε metallic μπορντό χρώμα! Τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμες, τα κοσμήματά της ένα statement βραχιόλι και ένα τσόκερ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο, με ατημέλητες τούφες. Γενικά, το look της παραπέμπει σε πιο glam και λαμπερές εμφανίσεις – και το φόρεμά της μας θύμισε λίγο Τζέσικα Ράμπιτ!-, αλλά η Σάρα Εσκενάζυ διαθέτει υπέροχα χαρακτηριστικά και μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με την περίσταση. Διαθέτει, επίσης, τις καμπύλες που μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια επιλογή σε φόρεμα…

Επίσης, αυτό που παρατηρήσαμε μ’ αυτή την επιλογή της είναι ότι η πρώην «Μαχήτρια» έχει χάσει κιλά! Για να είμαστε πιο ακριβείς, βέβαια, και με την αποκάλυψη της ίδιας, η συμμετοχή της στο ριάλιτι αυτό επιβίωσης, της κόστισε ένα πρήξιμο (από τον υποσιτισμό, τη διακοπή της περιόδου και τις κατακρατήσεις ο οργανισμός της, όπως και όλων των γυναικών στο παιχνίδι, είχε υποστεί σοκ!), το οποίο όμως έχει υποχωρήσει και η Σάρα Εσκενάζυ είναι πιο κούκλα από ποτέ από τότε που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο!