Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram μετά τη Eurovision είχε κάτι πολύ γλυκό και συγκινητικό

Ελέν Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε τη 2η θέση για την Κύπρο στη Eurovision

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση ενός ακόμη διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η τραγουδίστρια του Fuego, που έκλεψε με την εμφάνισή της τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε από το κοινό της Ευρώπης, ανέβασε στο Instagram το πρώτο της μήνυμα για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, αλλά και την ομάδα της, γι' αυτή την υπέροχη εμπειρία, όπως τη χαρακτηρίζει.

Το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision- Δεύτερη θέση για την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα!

«Ευχαριστώ τόσο πολύ όλη την Ευρώπη για την αγάπη και την υποστήριξη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία. Αυτό ήταν μόνο η αρχή » έγραψε και στη συνέχεια ευχαρίστησε ένα - ένα τα κορίτσια που ανέβηκαν μαζί της στη σκηνή (Celia Caap, Marlene Lindahl, Keisha Malaika von Arnold, Lovisa Bengtsson) για το χορευτικό και τα φωνητικά, την Κύπρο και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου που της έδωσαν την ευκαιρία και, όπως έγραψε «ελπίζω να σας έκανα περήφανους», τους δημιουργούς του τραγουδιού, τον Σουηδό συνθέτη ελληνικής καταγωγής, Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) και τους Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick, αλλά και τη δισκογραφική της, Panik Records, και τους ανθρώπους της που είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Οι καλύτερες στιγμές της Eurovision (όπως τις «ψήφισε» το Twitter)

Μάλιστα, η φωτογραφία είναι ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από τη σκηνή, όπου η Ελένη Φουρέιρα είναι αγκαλιά με τα κορίτσια της ομάδας της! Περιττό να αναφέρουμε ότι η ανάρτηση έκανε ρεκόρ από likes (124 χιλιάδες!)