Η Νικολέττα Ράλλη παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη


Η Νικολέττα Ράλλη ευχαρίστησε για πολλά τον ΑΝΤ1 και ένα από αυτά ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης

Αυλαία έριξε σήμερα (14/9) η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00» με την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη και οι δύο παρουσιαστές χαιρέτησαν το κοινό της εκπομπής και ευχαρίστησαν το κανάλι αλλά και τους συνεργάτες τους για την υπέροχη σεζόν που πέρασαν. Εντύπωση έκανε το ότι η Νικολέττα αποφάσισε να παραδεχτεί τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη στο φινάλε της εκπομπής με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να περάσω ένα μοναδικό και ξεχωριστό καλοκαίρι στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με ανέχτηκαν. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, δεν ξέρω αν θα μπορεί να συμβεί αυτό. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον». 

Και συνέχισε η Νικολέττα Ράλλη λέγοντας: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά»!

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας