Η νέα collection των I LOVE SANDALS είναι παιχνιδιάρικη και απίστευτα γοητευτική!

Η νέα collection των I LOVE SANDALS είναι παιχνιδιάρικη και απίστευτα γοητευτική!

Η νέα collection των I LOVE SANDALS συνδέει την τάση της στιγμής με το διαχρονικό στιλ. Η αισθητική τους είναι απίστευτα θηλυκή, παιχνιδιάρικη και γοητευτική. Είναι στην πρώτη γραμμή των νέων τάσεων και τα σανδάλια της νέας collection πραγματικά λάμπουν. Η νέα συλλογή δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πιο ισχυρά και πολύτιμα υλικά, μεταλλικά δέρματα με οικολογικές βαφές και αφρώδη υλικά στα πέλματα.

Απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται χαλαρές και το δημιουργικό τους πνεύμα αντικατοπτρίζεται στην επιλογή τους. Στόχος της νέας collection είναι οι γυναίκες με τολμηρό χαρακτήρα, διάθεση για ζωή και φυσικά έτοιμες να ξεχωρίσουν.

Οι σχεδιαστές επηρεασμένοι από την αγάπη για την rock, με αναμνήσεις από τη δεκαετία του 1970, δημιούργησαν wearable σανδάλια που αποτυπώνουν όλες αυτές τις αγάπες. Η συλλογή εμπνέεται από τα επαναστατικά supermodels της δεκαετίας του '60, την απόλυτη “κούκλα”, το κορίτσι που είναι γενναίο και πάντα ρισκάρει.

Collection προκλητική  και ελευθερωμένη από κάθε προκατάληψη χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και ανέμελη ροκ διάθεση. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στον  υπέροχο κόσμο μας από μοναδικά flatforms και σανδάλια με απίστευτα φρέσκα σχέδια, καλοκαιρινή διάθεση και στιλ. Τα I LOVE SANDALS δεν είναι απλά ένα εμπορικό σήμα... I LOVE SANDALS… is a way of life!

https://www.facebook.com/ILoveSandals

www.ilovesandals.eu

info@ilovesandals.eu