Η μόδα αγκαλιάζει την τέχνη στο μοναδικό event των νέων δημιουργών! Save the date!

prof

Αγαπάς τη μόδα, την τέχνη και κάθε νέα μορφή δημιουργίας;

Παράλληλα πιστεύεις στο δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα της νέας γενιάς; Αν η απάντησή σου είναι θετική, τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό event στην Ελλάδα που προβάλλει τους νέους δημιουργούς, το 7ο Νew Generations’ Fashion Lines (NGFL).

nf1

Πρόκειται για έναν σύγχρονο διάλογο μεταξύ μόδας και τέχνης, όπου τα δυο δημιουργικά πεδία όχι μόνο συνυπάρχουν, αλλά ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019 στο ιστορικό μεταξουργείο, τον πολυχώρο Αθηναΐς, ταλαντούχοι  νέοι fashion & jewels designers, σχεδιαστές υποδημάτων και αξεσουάρ,  ζωγράφοι, φωτογράφοι και γενικότερα νέοι καλλιτέχνες θα δείξουν τη δουλειά τους και θα προσφέρουν τις ιδέες τους και την καλλιτεχνική τους πρόταση στον κόσμο που λατρεύει τη μοδα και τα εικαστικά. Εκεί όπου η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη μόδα.

nf2

Το Νew Generations’ Fashion Lines (NGFL) που διοργανώνεται για έβδομη φορά, αναδεικνύει το έργο και το ταλέντο των νέων και τους δίνει “φωνή”. Είναι αυτό που χρειάζονται για να κάνουν τις πρώτες τους επαφές με το κοινό και την αγορά εργασίας.

Δεκαέξι σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για SPRING -SUMMER 2020 σε catwalks υψηλών προδιαγραφών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο fashion expert Μιχάλης Πάντος. Τα μοντέλα θα περπατήσουν μπροστά στο κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τους 2500 επισκέπτες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες των νέων δημιουργών.
Την επιτυχία της διοργάνωσης υπογράφει η εταιρία stalexpo.

nf3

Παράλληλα, 30 ευφάνταστοι designers θα παρουσιάσουν κοσμήματα και αξεσουάρ σε μοναδικά installations που θα προτείνουν μόδα μέσα από μία άλλη οπτική.

Στην art exhibition με θέμα “MEMORIES” καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, μικρογλυπτικής και άλλης μορφής εφαρμοσμένης τέχνης  υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Πετρίδη, θα δώσουν τη δική τους πινελιά σε ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο καλαισθησία, χρώματα, φαντασία και δημιουργικότητα.

nf4

Το event διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο.

Συγκεντρώνει πολλούς λάτρεις της μόδας και της τέχνης, ανάμεσά τους επώνυμοι σχεδιαστές, έμποροι, δημοσιογράφοι , fashion editors, fashion bloggers, εικαστικοί. Η συγκεκριμένη διοργάνωση στηρίζει το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.

nf5

Αν θέλεις και εσύ να απολαύσεις τη μόδα και την τέχνη μέσα από τα μάτια των νέων δημιουργών, πάρε τώρα την πρόσκλησή σου για το απόλυτο event της νέας γενιάς.

nf6

Info:
Πότε: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Ώρες 11.00 – 21.00
Πού: Πολυχώρος Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
Yπεύθυνη επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου

nf7

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr