Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε: Οι φωτογραφίες από τον παραδοσιακό της γάμο στην Αρκαδία

7186462

Ο γάμος αλά ελληνικά της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο

Την ελληνική της καταγωγή θέλησε να τιμήσει η Μαρία Μενούνος και επέλεξε να κάνει τον θρησκευτικό της γάμο στον τόπο καταγωγής του πατέρας της, Κωνσταντίνου, στο Άκοβο Αρκαδίας. Πριν από λίγο, λοιπόν, η όμορφη ελληνο-αμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου - μια εκκλησία, που όπως αποκάλυψε η Μαρία έχει χτιστεί με δωρεές των μελών του συλλόγου των Ελλήνων που μετανάστες από το Άκοβο στις Η.Π.Α, ανάμεσά τους και ο πατέρας της- και η συγκίνηση ήταν τεράστια για την ίδια, τον σύντροφό της και την οικογένειά της.

Το prewedding party της Μαρία Μενούνος: Η συγκίνησή της, το ζεϊμπέκικο και το τέλειο φόρεμα!

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε ένα παραμυθένιο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, με μακριά ουρά και πέπλο, ενώ τα μαλλιά της, χτενισμένα σε σινιόν κότσο, και το μακιγιάζ της είχε επιμεληθεί ο φίλος της και κουμπάρος της, Δημήτρης Γιαννέτος. Οι υπόλοιποι κουμπάροι του ζευγαριού είναι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, και ο οικογενειακός φίλος Σωτήρης Κυρανάκος.

menounos

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα, με τους φίλους και τους συγγενείς να ακολουθούν.

Το γλέντι του γάμου, στο οποίο είναι καλεσμένο όλο το χωριό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου και επιθυμία της Μαρίας Μενούνος ήταν να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις, από τα φαγητό - μάλιστα, ζήτησε ειδικά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που επιμελείται το μενού να τις φτιάξει τυρόπιτες!- μέχρι τους χορούς (με κλαρίνα και νταούλια).

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο Κέβιν Αντεργκάρο στις 31 Δεκεμβρίου 2017, στην Times Square της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, για να μπορέσει το ζευγάρι να κάνει θρησκευτικό γάμο, ο Κέβιν βαφτίστηκε ορθόδοξος Χριστιανός και πήρε το όνομα Μιχάλης!

Το ζευγάρι μετά την Ελλάδα θα ταξιδέψει στην Ιταλία, τον τόπο καταγωγής του Κέβιν Αντεργκάρο.

Maria01 Maria02 Maria03

To photo album:

IMG_5117

IMG_5117

Η Μαρία με τον πατέρα της

Το ζευγάρι με τους κουμπάρους

Το ζευγάρι με τους κουμπάρους