Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Τον βλέπω και λιώνω…»

Iliaki

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η Μαρία Ηλιάκη είναι σε σχέση με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει «ανοιχτά» για τον σύντροφό της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον Στέλιο τον γνώριζε εδώ και πολλά χρόνια, 7, αλλά έκαναν παρέα και ποτέ δεν είχαν δει ως τώρα ο ένας τον άλλο ερωτικά. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» δήλωσε η Μαρία, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε να συμπληρώνει τις λεπτομέρειες για τον σύντροφο της Μαρίας: προέρχεται από καλή οικογένεια στα Χανιά και είναι γυναικολόγος στη Ζυρίχη.

«Μου έτυχαν όλα μαζί, έμεινα χωρίς σύντροφο, χωρίς δουλειά και προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Πίστευα πάντα ότι θα έρθει κάποιος να με κάνει ευτυχισμένη, αλλά αυτό δεν ισχύει, αν δεν είσαι καλά μέσα σου…

Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που τον βλέπω και λιώνω...!», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Ηλιάκη μίλησε και για το πώς λειτουργεί η σχέση από απόσταση: «Έχει και τα καλά και τα κακά της, θα δούμε. Προς το παρόν, πάω εκεί και του κάνω παρέα, κάνω βόλτες. Κάνουμε όνειρα, δεν κάνουμε σχέδια…»

Η Ηλιάκη δεν …γλύτωσε και την ερώτηση για γάμο και παιδιά και αν και διστακτική, απάντησε: «Το σκεφτόμαστε…»

Δείτε τι συζήτηση για τον σύντροφό της Μαρίας Ηλιάκη και τον έρωτα που ζουν: