Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο μανικιούρ που αγαπά περισσότερο

μανικιούρ

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά για την Κατερίνα Καινούργιου, που βεβαίως φροντίζει καθημερινά να μας κάνει τις στιλιστικές προτάσεις μέσα από την εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η παρουσιάστρια, όμως, εκτός από τα outfits της και τις fashion ιδέες που δίνει, έχει μία καλή σχέση και με τα θέματα ομορφιάς, γι’ αυτό φροντίζει να μας δίνει τις συμβουλές της, και τις ιδέες της, και σ’ αυτό το κομμάτι της περιποίησης και της ομορφιάς.

Η Κατερίνα είναι πάντα περιποιημένη η ίδια: το μακιγιάζ της, τα μαλλιά της, τα νύχια της, δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς να τα έχει βαμμένα, έστω κι ελάχιστα. Κάπως, έτσι, βεβαίως, παρακολουθώντας τη ρουτίνα ομορφιάς της ξέρουμε ότι η Κατερίνα αγαπά τα μακριά και ξανθά μαλλιά, ενώ διαπιστώσαμε ότι έχει και μια αγαπημένη «εμμονή» με τα νύχια της: της αρέσει να τα βάφει λευκά!

Είχαμε ξαναγράψει για το αγαπημένο της μανικιούρ, που είχε υιοθετήσει την άνοιξη και τοκαλοκαίρι στις εκπομπές της (δες εδώ), την είδαμε να το εγκαταλείπει στις διακοπές της για να κάνει τα νύχια της κόκκινα, επέστρεψε και έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή με σκούρα απόχρωση στο μανικιούρ της και τώρα, η Καινούργιου επέστρεψε στο λευκό (του ασβέστη) στα νύχια των χεριών και τον ποδιών της.

Η αλήθεια είναι ότι το λευκό χρώμα στα νύχια έχει γίνει πια μια κλασική επιλογή, που αποπνέει φρεσκάδα, είναι κομψό, και ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, το έχει αγαπήσει πολύ και μάλλον καλά κάνει γιατί το λευκό εξυπηρετεί όλες τις εμφανίσεις της, και τις casual και τις formal.

Μανικιούρ- Πεντικιούρ στα λευκά για την Κατερίνα (που σ' αυτό το look της φοράει μια υπέροχη βελουτέ παντελόνα σε κίτρινο χρώμα!)

...και μια κοντινή στο μανικούρ της