Η Ηρώ Δημητροπούλου που «κόπηκε» στο GΝΤΜ για τις πλαστικές απαντά «δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας»

Iro

Η Ηρώ Δημητροπούλου μιλάει πρώτη φορά στις κάμερες για την κριτική που δέχτηκε

Το όνομα της 18χρονης Ηρούς Δημητροπούλου έγινε γνωστό όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model και απορρίφθηκε εξαιτίας των πλαστικών τις οποίες έχει κάνει. Μάλιστα, οι κριτές είχαν καλέσει και τη μαμά της, που τη συνόδευε, και την είχα ρωτήσει πώς επέτρεψε τις πλαστικές στην κόρη της σε τόσο μικρή ηλικία...

Στη συνέχεια, η Ηρώ βρέθηκε να συμμετάσχει στη Καλλιστεία, εκεί που μια άλλη απορριφθήσα από το GNTM, κέρδισε τον τίτλο- η Ιωάννα Μπέλλα- αλλά κι εκεί δεν τα κατάφερε, αφού δεν πέρασε καν στην τελική δεκάδα.

Μιλώντας, λοιπόν, στις κάμερες για πρώτη φορά μετά από όλα αυτά, η Ηρώ Δημητροπούλου απαντά στην αυστηρή κριτική και υπερασπίζεται τις πλαστικές: «Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια modeling στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό.

Έχω πει την αλήθεια, έχω πειράξει τα χείλη μου και το στήθος μου. Επέλεξα να τα κάνω από μικρή ηλικία, δικαίωμά μου αυτό».

Η Ηρώ Δημητροπούλου αποκάλυψε, επίσης, ότι ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο marketing στο εξωτερικό, αλλά και να κυνηγήσει το όνειρό της για μια καριέρα στο modeling.

Δείτε στο video τι είπε για τις πλαστικές, την αυστηρή κριτική στο GNTM και τα καλλιστεία: