Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις χώρισαν οριστικά


Το οριστικό τέλος στο ζευγάρι που δεν παραδέχθηκε ποτέ τη σχέση του

Το ειδύλλιο της Hλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού συζητήθηκε πολύ και απασχόλησε τα εγχώρια media για πολύ καιρό.

Το πανέμορφο μοντέλο απαιτείται να κάνει πολλά ταξίδια και να βρίσκεται για αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδας. Έτσι, η απόσταση ήταν από την αρχή ένα εμπόδιο γι’ αυτή τη σχέση, ενώ, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός τους, παρόλο που ο έρωτας ανάμεσά τους πάντα υπήρχε, προκαλείται πρόβλημα λόγω του ότι και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με τη Realnews, αν και δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημοσίως, το ειδύλλιό τους άρχισε τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε, ακολούθησαν πολλές «on and off» περίοδοι ανάμεσά τους,  με τον να έρχεται τελικά μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από την πλευρά του, έχει επικεντρωθεί στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου πήρε παράταση μέχρι τις 2 Μαρτίου, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του με τίτλο «Τι να το κάνω».

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εστιάζει στη διεθνή καριέρα της σε Μιλάνο, Παρίσι και Γερμανία, έχοντας ως έδρα της τη Νέα Υόρκη, όπου ζει από το 2011. Δεδομένων αυτών, έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συνύπαρξή τους στη φετινή διοργάνωση των Mad Walk, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ηλιάνα, ενώ guset εμφάνιση θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Διάβασε περισσότερα θέματα στο : Peoplegreece.com