Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ότι την έχουν απατήσει 2 φορές


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η άγνοια είναι ευτυχία και κάποιοι άλλοι βρίσκονται να τους απαντήσουν ότι όμως η γνώση είναι δύναμη.
Σε όποια κατηγορία ανθρώπων και να ανήκετε, είτε υποστηρίζετε το πρώτο ρητό είτε το δεύτερο, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον που λεεί και ο θυμόσοφος λαός.
Έτσι είναι και πολλές φορές στις σχέσεις όταν κάποιος από τους δύο απατήσει.
Τι και αν είσαι μια πανέμορφη γυναίκα , δυναμική, με όλα τα προσόντα;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη στο Down Town και δήλωσε για την απιστία που την έκανε πιο δυνατή :
“Ναι, έχω φάει κέρατο. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και τις δυο φορές το έμαθα στο ξεκάρφωτο – από γνωστό γνωστού – ότι είχε παράλληλη σχέση. Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν τους άνδρες, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μου πήρε χρόνο να το ξεπεράσω”.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είναι πλέον ευτυχισμένη στη νέα της σχέση και δηλώνει ότι όνειρο της είναι γίνει μανούλα και να αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια : “Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να γίνω μανούλα. Δεν είναι βέβαια κάτι που προγραμματίζεις. Αν είναι, θα σου έρθει. Ελπίζω και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που έχω μεγαλώσει εγώ” δηλώνει και προσθέτει: “Ο φίλος μου το ξέρει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα”.