Η ελληνική showbiz σήμερα: Μια γέννα, μια δεύτερη εγκυμοσύνη και μια «φουσκωμένη» κοιλίτσα…!

ελληνική + showbiz

Τo baby boom στην ελληνική showbiz συνεχίζεται

Κι ενώ ο κόσμος «συγκλονίζεται» ακόμα από την είδηση του διαζυγίου της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, στην ελληνική showbiz είχαμε διάφορα ευχάριστα.

Jennifer Aniston - Justin Theroux: Τα σημάδια που έδειχναν ότι πάμε για χωρισμό

Η γέννα... 

Κατ’ αρχάς, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά! Η γυναίκα του, δημοσιογράφος Μαρία Δήμου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram o δημοσιογράφος θα πάρει το όνομα Αντώνης.

Μάλιστα, τα νερά της γυναίκας του έσπασαν ενώ ο Κωνσταντινίδης ήταν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έκανε νόημα στην Κατερίνα Καραβάτου να πάνε σε διαφημίσεις για να μπορέσει να φύγει…

Το φύλο του μωρού 

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο κριτής του Masterchef, Σωτήρης Κοντιζάς, που αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η γυναίκα του: είναι αγόρι!

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για τον 34χρονο σεφ, αφού με τη γυναίκα του, που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχουν ήδη μια κόρη.

Η «κοιλίτσα»

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι και η Ελένη Καρποντίνη. Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, Βασίλης Λιάτσος, απέκτησαν πριν από ενάμιση χρόνο τον γιο του, Αιμίλιο, και σε 4 μήνες από τώρα, έρχεται και το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Καρποντίνη, μάλιστα, επιβεβαίωσε το γεγονός με μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της «κοιλίτσα» στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Kapo