Η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε στη ζυγαριά on air: Τι έδειξε;

Ελένη + Μενεγάκη

Και τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη που τη δυσκόλεψε περισσότερο με τα κιλά της;

Συζήτηση για τα κιλά και τις δίαιτες είχαν πιάσει σήμερα το πάνελ της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή το γεγονός ότι ο Μάκης Πουνέντης έχει αδυνατίσει. Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, μίλησε και για τα δικά της κιλά και αποκάλυψε ποια από τις 4 εγκυμοσύνες της τη δυσκόλεψε περισσότερο με τα κιλά της.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει on air το μυστικό της για να μην παχαίνει

Η Μενεγάκη, λοιπόν, εξήγησε ότι πλέον μπορεί εύκολα να καταλάβει αν έχει παχύνει κοιτώντας το πρόσωπό της το πρωί στον καθρέφτη: «Λέω στον εαυτό μου, έχεις λίγο παχύνει έχεις πάρει τον κακό δρόμο, προς τα πάνω ή προς τα κάτω… Ξέρω πότε παχαίνω και πότε όχι, αυτή την εποχή δεν με λυπάσαι… Στην 4η γέννα ζορίστηκα να χάσω τα κιλά όσο σε καμία άλλη, τις άλλες δεν τις καταλάβαινα, φεύγαν τα κιλά με μαγικό τρόπο, η τελευταία με πέθανε!»

Ελένη... καλό μας μεσημέρι!!! #Eleni #EleniSocial #TvShow #Now #OnAir

A post shared by Eleni (@emenegaki_tvo) on

Δες όλη τη συζήτηση για κιλά και δίαιτες:

Η Ελένη ανεβαίνει στη ζυγαριά... 

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου και δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά στον αέρα της εκπομπής: η ζυγαριά, λοιπόν, έδειξε 61,1 κιλά, αν και η Ελένη ανέβηκε κανονικά με τα πέδιλά της. «Ε, τόσο είμαι, στα 59 με 60 κιλά», είπε η παρουσιάστρια.

Δες το video: