Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο νησί του ...Ντάνου!

Ειρήνη + Παπαδοπούλου + Ντάνος

Υπήρξαν δυο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor. H Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθέλως φροντίζοντας, ωστόσο, να αφήσει το στίγμα της, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα κατάφερε και έφτασε ως το τέλος, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο νικητής του παιχνιδιού έχουν μιλήσει ο ένας για να τον άλλο με καλά λόγια, καθώς μάλιστα οι συνθήκες, και η περιθωριοποιήση τους από την ομάδα, τους έφερε κοντά. Ο Ντάνος αναγνώρισε στην Ειρήνη μια πολύ δυνατή και πεισματάρα παίκτρια, ενώ ο Ειρήνη στον Γιώργο είδε τον απόλυτο Survivor.

Και να που ήρθε η στιγμή να τα πουν και εκτός παιχνιδιού, και μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου, τη Σκιάθο. Η Παπαδοπούλου βρίσκεται στο όμορφο Σποραδονήσι, όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει εμφάνιση σε γνωστό Club του νησιού. Απ' αυτή τη βραδιά δεν μπορούμε, λοιπόν, να φανταστούμε ότι θα λείπει ο Ντάνος, που έχει επιστρέψει στο νησί του και χαλαρώνει!

Η Παπαδοπούλου πάντως ενθουσιασμένη ανέβασε στο Instagram της στιγμιότυπα από το νησί, συγκεκριμένα από το καταπράσινο τοπίο γύρω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, και έγραψε "πανέμορφη Σκιάθος".