Η εικόνα της Φαίης Σκορδά πριν βγει στην εκπομπή..!

Φαίη Σκορδά

Γιατί κάνουν πλάκα μαζί της οι συνεργάτες της;

Προφανώς, και η Φαίη Σκορδά δεν φτάνει κάθε πρωί στη δουλειά της …ετοιμοπόλεμη, δηλαδή με μαλλιά κομμωτηρίου και μακιγιάζ στην πένα! Πριν βγει στον «αέρα» του «Πρωινού» αναλαμβάνει την περιποίησή της η ομάδα της, αλλά μέχρι να κάτσει στο καμαρίνι της, βρίσκεται στα γραφεία με την ομάδα συζητώντας θέματα και βεβαίως είναι πολύ casual ντυμένη και άβαφη.

«Έρχομαι συνήθως καθυστερημένη γιατί έχω να ετοιμάσω τον Γιάννη και να τον πάω στο σχολείο, δεν προλαβαίνω, σήμερα ήρθα με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς φακούς, δεν ήμουν περιποιημένη…» είπε η Φαίη Σκορδά και «έδωσε» τους συνεργάτες της στον «αέρα»: «Ανακάλυψα ότι βγάζουν φωτογραφίες για να με κοροϊδεύουν μέσα στη σύσκεψη, και τις στέλνουν ο ένας στον άλλο στο κινητό… εγώ ψάχνω για θέματα και εσείς στέλνετε φωτογραφίες ο ένας στον άλλο!»

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ντοκουμέντα» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός κρατώντας, ωστόσο, το κινητό του με τις φωτογραφίες μακριά από τις κάμερες.

 

Να σας θυμίσουμε, βεβαίως, ότι η Φαίη Σκορδά ήταν η παρουσιάστρια που πριν από 4 χρόνια είχε εμφανιστεί live στην εκπομπή, που τότε παρουσίαζε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, εντελώς άβαφη και αμακιγιάριστη (δείτε εδώ)

H Φαίη Σκορδά το 2014

H Φαίη Σκορδά το 2014

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας