Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού με ...κοιλίτσα!

Δούκισσα + Νομικού

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Δούκισσα Νομικού, που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον Ιούνιο. Η καλλονή παρουσιάστρια διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν είχε κάνει ως τώρα κάποια δημόσια εμφάνιση που να "προδίδει" την κοιλίτσα της...

...μέχρι τώρα, γιατί στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες της Δούκισσας που φαίνεται πια η κοιλιά της!

Οι φωτογράφοι εντόπισαν το ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, απ' όπου επέστρεφαν στην Αθήνα, μετά από μία σύντομη απόδραση  στο νησί - στο οποίο ούτως άλλως καταφεύγουν συχνά, στην εξοχική κατοικία του πατέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη-, και τους απαθανάτισαν χαμογελαστούς και σε πολύ καλή διάθεση.

Η μέλλουσα μαμά είχε επενδύσει σ' ένα ασπρόμαυρο travel look στο οποίο είχε συνδυάσει μια μαύρη μπλούζα, μια φαρδιά ριγέ παντελόνα, ένα λευκό leather jacket και αθλητικά. Στην περιοχή της κοιλιάς της είναι εμφανές ότι έχει φουσκώσει, έστω κι αν οι ρίγες από το παντελόνι της "έκοβαν". Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βάλει πολλά κιλά, καθώς βρίσκεται ακόμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ένα λεπτό κορίτσι όπως η Δούκισσα έχει ...φουσκώσει!

Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Μυκόνου με τον σύζυγό της