Η βραδινή έξοδος της Οικονομάκου με τη Λασκαράκη λίγο πριν την είδηση της εγκυμοσύνης

Οικονομάκου + Λασκαράκη

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος και περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Και μπορεί η ηθοποιός να μην έχει επιβεβαιώσει με δικά της λόγια την είδηση, ωστόσο πολλοί θεωρούν ότι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν γίνει γνωστό το γεγονός σχεδόν το επιβεβαιώνει αφού σ' αυτήν η Αθηνά μιλάει για το «καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της» αλλά και «νέες περιπέτειες». (Δες εδώ)

Όλο αυτό το διάστημα, βεβαίως, κανείς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα για την εγκυμοσύνη της, πόσω μάλλον, που οι φωτογραφίες της ηθοποιού από τις διακοπές της, με μαγιό, δεν πρόδιδαν τίποτα! Και η ίδια όμως φρόντιζε να είναι προσεχτική, ιδίως στις φωτογραφίες που ανέβαζε το τελευταίο διάστημα στο Instagram- που δεν άφηναν εκτεθειμένο το σημείο της κοιλιά της…

Πάντως, στην πιο πρόσφατη από τις δημόσιες εμφανίσεις της, στην παρουσίαση του προγράμματος του Alpha, στις 14 του Σεπτέμβρη, η ηθοποιός έδειχνε να έχει πάρει κάποια «κιλάκια»- τα όμορφα αυτά «κιλάκια» της εγκυμοσύνης! στο πρόσωπό της κυρίως, αλλά και στο σώμα της, έστω κι αν η ολόσωμη ριγέ φόρμα που φορούσε έκρυβε επιμελώς το όποιο «φουσκωματάκι» στην  κοιλιά.

Σ’ αυτή τη βραδινή έξοδό της τη συνόδευε η καλή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη, που λίγες μέρες μετά επίσης μας επιφύλασσε μια έκπληξη: το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. (Διάβασε εδώ)

H Αθηνά Οικονομάκου τον Αύγουστο στη Μύκονο 

9890_ATHINA_IKONOMAKOY_1082017