Η αποκάλυψη του Happy Day που «καίει» τη Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα

Bella

Ο Δήμος Βερύκιος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της νέας Σταρ Ελλάς

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα, η νέα Σταρ Ελλάς, και μεταξύ άλλων απάντησε στον ερώτημα ότι είχε προσωπική συνέντευξη με κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, και όχι σε τετράδα όπως οι υπόλοιπες υποψήφιες, όπως ισχυρίστηκε η Κρίστυ Κρανά: « Γελάω. Είναι γελοίο αυτό που ειπώθηκε, ότι με είδαν μόνη μου οι κριτές. Οι άνθρωποι με είδαν με τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν είδα ποτέ τους κριτές μόνη μου, σας το ορκίζομαι. Δεν ήξερα κανέναν από τους χορηγούς ούτε από την παραγωγή ούτε από την κριτική επιτροπή. Εμένα με έβγαλε ο κόσμος και μετά οι κριτές».

Η εκδίκηση της Ιωάννας Μπέλλα: Την «έκοψαν» στο GNTM, βγήκε Σταρ Ελλάς!

Όμως, ο Δήμος Βερύκιος είχε άλλη πληροφορία, αποκλειστική: «Τι ορκίστηκε η κοπέλα; Ότι δεν ήξερε κανέναν; Τον Ιούνιο η Ιωάννα Μπέλλα είχε πάει στη Μύκονο, εργαζόμενη σε πρακτορείο, στην παρουσίαση μιας νέας σειράς αλκοολούχων ποτών του οίκου Cavalli; Είχε πάει. Πού έμενε; Σε ποιανού το σπίτι; Του Πάνου Ζήνα. Τώρα τι μου λέτε»;

Η Ιωάννα Μπέλλα μέσα από τη συνέντευξή της απαντά και στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model: «Ευχαριστώ τους κριτές που με έκοψαν. Και πήρα αυτόν τον τίτλο».

Δείτε το video από το Happy Day: