Η αποκάλυψη για τον γάμο της Μελέτη..!

Μελέτη + Μαροσούλης

Η πρόταση γάμου έγινε, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έρχεται και ο γάμος! Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της, Θοδωρής Μαροσούλης, θα ανεβούν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Στη φωλιά των Κου Κου» μιλώντας με τους συνεργάτες της για το ζευγάρι είπε στον αέρα της εκπομπής: «Και να σας δώσω μια είδηση, παντρεύονται. Ψάχνουν ημερομηνία. Συγγνώμη Ελεονώρα, συγγνώμη Θοδωρή, το είπα ότι θα το πω. Γιατί τους ρώτησα πότε παντρεύεστε και μου απάντησαν “τώρα, τώρα, τώρα”, ψάχνουμε να βρούμε ημερομηνία, θα γίνει πολιτικός ο γάμος, μετά θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος, μου το είπανε!»

Αφορμή γι' αυτή την αποκάλυψη ήταν οι πρώτες δηλώσεις που η Μελέτη έκανε στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν ξέρουν το φύλο του παιδιού και δεν σκοπεύουν να το μάθουν κιόλας και προχώρησε σε λεπτομέρειες για το πρώτο δύσκολο τρίμηνο, για τη διατροφή της, αλλά και τον σύντροφό της:

«Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά. Την ταλαιπώρησα πολύ ένα τρίμηνο, αλλά ταλαιπωρήθηκα κι εγώ.

Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει.

Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ό,τι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό και γινόταν από την αρχή».

Δείτε τι άλλο είπε: