Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην Τίνα Μεσσαροπούλου


Οι απαντήσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και της Τίνας Μεσσαροπούλου στην κόντρα που έχει ξεσπάσει

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία αναφερόταν το όνομα της, μέσω της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα η τηλεκριτικός απάντησε :

«Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω!»!

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.»

Το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου και η σκληρή απάντηση του Καπουτζίδη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στην τηλεκριτικό μέσω τηλεφωνικής κλήσης στην Φωλιά των Κου Κου λέγοντας:

«Για την κυρία Μεσσαροπούλου να πω το εξής. Σήμερα το πρωί είπε ψέματα ότι δεν με κατονόμασε ποτέ… Ξεχνάει ότι το 2016… έγραψε στη στήλη της, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν διαφωνεί κάποιος δημοσιογράφος μαζί του, ζητάει να απολυθεί. Τότε συμβουλεύτηκα δικηγόρο και σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Και τότε δεν το έκανα. Λέω ας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Άνθρωπος που γράφω είμαι. Τους διαβάζω τους κριτικούς… Από αυτούς που διαβάζω θεωρώ ότι είναι και η χειρότερη. Με το λιγότερο ταλέντο. Δεν της έχω καμία εκτίμηση, ούτως ή άλλως. Προχθές και ενώ ξέρω ότι θα βγει η εκπομπή με το παιδί και το bullying, βλέπω ότι ξαναλέει σε συνέντευξη, ότι κάποιος ζήτησε να την απολύσουν. Και κάνει σόου στην τηλεόραση.»

Και πρόσθεσε: «Την πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε πολύ άσχημα. Φώναζα, φώναζε. Πιστεύω φώναζα περισσότερο. Όσο τα για τα υβριστικά μηνύματα; Αυτό που της είπα είναι ότι μέσα της έχει μίσος και μαυρίλα. Που το πιστεύω. Και ότι την έχω και χ@σμένη. Αυτό είναι που την έβρισα και την απείλησα. Η ίδια μάλιστα μου έγραψε πως θα αποκαλύψει τι άνθρωπος είμαι…»

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο video παρακάτω:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας