Η απάντηση της Συνατσάκη για την αντικατάσταση της από την Παπαγεωργίου στα MadWalk : «Έχω θυμώσει γιατί...»


Τι απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη στις φήμες που την θέλουν να έχει ενοχληθεί με την αντικατάσταση της από την Παπαγεωργίου στα MadWalk 

Πολλά ειπώθηκαν για την αντικατάσταση της Μαίρης Συνατσάκη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα φετινά Madwalk και τα περισσότερα δημοσιεύματα την ήθελαν φανερά ενοχλημένη με την επιλογή του σταθμού.

Αλήθεια τώρα, θύμωσε η Συνατσάκη με την Παπαγεωργίου που της πήρε τη θέση στα Madwalk;

Ένα τέλος αποφάσισε να δώσει η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου όπου ενοχλημένη πραγματικά αυτή τη φορά με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν απάντησε : «Όλο αυτό έχει «βγει», από το κεφάλι κάποιου ανθρώπου, είναι ένα φθηνό κουτσομπολιό και δεν ξέρω πως έχει προκύψει. Έχω θυμώσει γιατί όλο αυτό έχει γίνει ερήμην μου. Φαίνομαι σε όλο το διαδίκτυο ενοχλημένη καθώς λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απρεπές αυτό που συμβαίνει»

Έπειτα από όλα αυτά το κανάλι MAD αποφάσισε να δώσει και αυτό τη δική του απάντηση μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης : «Εμείς απλά θελήσαμε να κάνουμε μια νέα πρόταση για να ανανεώσουμε το MadWalk σε αρκετά σημεία, αλλάζοντας συνεργάτες στη μόδα, τη σκηνοθεσία, τις δημόσιες σχέσεις και στην παρουσίαση. Η πρότασή μας στη Μαίρη ήταν να κάνει μέσα στο MadWalk ό,τι θέλει. Να δώσει ένα βραβείο ή ό,τι άλλο θελήσει. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Άλλωστε η Μαίρη Συνατσάκη όπως ο Θέμης Γεωργαντάς είναι άρρητα συνδεδεμένοι με το Mad. Θα μπορούσε να είναι το δικό της σόου» 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας