Η αλήθεια για την αποχώρηση της Γαρυφαλιάς από το GNTM

gary

Η αποχώρηση της Γαρυφαλιάς Καληφώνη από το GNTM ήταν μεγάλη έκπληξη!

Το χθεσινό επεισόδιο είχε μια αποχώρηση - βόμβα: η όμορφη Γαρυφαλιά, για πολλούς ανάμεσα στα φαβορί, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει στο reality μόδας. Όλοι, ακόμα και οι συμπαίκτριες της, υπόθεσαν ότι η απόφαση ήρθε μετά από ένα τηλεφώνημα με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο, κι έναν τσακωμό με αφορμή τη φωτογράφιση στην οποία τα κορίτσια κλήθηκαν να φιλήσουν άντρα συνεργάτη τους.

GNTM: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα" και ποια κοπέλα αποχώρησε λόγω κακής συμπεριφοράς

Η Γαρυφαλιά, όπως και στο χθεσινό απόσπασμα του Greece's Next Top Model που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, έτσι και σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ξεκαθάρισε ότι η αποχώρησή της δεν έχει να κάνει με τον σύντροφό της ή κάποιο τσακωμό ανάμεσά τους. Και ήταν πολύ ξεκάθαρη αναφορικά με τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από το παιχνίδι: «Δεν έφυγα για έναν λόγο. Κατάλαβα μέχρι που είναι τα όριά μου. Και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια... Γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Ε, όχι! Από το να χάσω τον εαυτό μου, θα το κάνω έξω. Πόσο άλλο να κρατηθώ;»

Δείτε όλα όσα είπε η Γαρυφαλιά Καληφώνη στην εκπομπή:

 

Το «καρφί» για τους κριτές

Η Γαρυφαλιά, βεβαίως, εξήγησε και σ' ένα video που ανέβασε στο Instagram τους λόγους της απόφασής της και σ' αυτούς αφήνει να εννοηθεί ότι είχε αρχίσει να την ενοχλεί η υποκρισία κάποιων κοριτσιών και το γεγονός ότι δεν την αντιλαμβάνοταν οι κριτές: «Δεν μου άρεσε αυτό που γινόταν με τα κορίτσια, έβλεπα πολλούς ψεύτικους χαρακτήρες να μην βγαίνουν αληθινοί μπροστά στους κριτές και οι κριτές φαινόταν μερικές φορές να μην το καταλάβαιναν, αυτό μ’ ενοχλούσε…»