Η «άγνωστη» κόντρα της Εύης και της Άννας του GNTM από το παρελθόν!

amanatidou

Πώς εξηγείται η αντιπάθεια ανάμεσα στα δύο κορίτσια που συμμετέχουν στο Greece's Next Top Model; 

Υπάρχει μία παίκτρια που τα κορίτσια της «τριάδας της φωτιάς» του GNTM δεν ανέχονταν με τίποτα! Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου, την οποία τόσο η Μέγκι- που αποχώρησε- όσο και η Μικαέλα, αλλά και η Εύη, δεν συμπαθούν με τίποτα και το δηλώνουν με κάθε αφορμή!

Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε την «άγνωστη» κόντρα ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου από το παρελθόν που έχει πυροδοτήσει κι όλη αυτή την αντιπάθεια ανάμεσα στην «τριάδα» και τη συμπαίκτριά τους.

GNTM: Ποιο μεγάλο «φαβορί» είναι εκτός παιχνιδιού;

«Η Εύη Ιωαννίδου και η Άννα Αμανατίδου γνωρίζονται πριν από το παιχνίδι, από τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, είχε συμβεί ένα περιστατικό ανάμεσά τους, που μού το έχουν περιγράψει τα κορίτσια. Η Εύη δούλευε σε ένα μαγαζί ως υποδοχή και κάποια στιγμή, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, διώχνουν την Εύη και φέρνουν στη θέση της την Άννα Αμανατίδου», περιέγραψε η δημοσιογράφος και εξήγησε ότι η Μέγκι γνωρίζοντας αυτή την ιστορία και καθώς ήρθε πιο κοντά με την Εύη και έγιναν φίλες, άρχισε να αντιπαθεί  την Άννα και η κόντρά τους εξελίχθηκε»!

Δείτε τη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή: