Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια παίκτρια του GNTM είναι η «λατρεία» της;


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου όπου μίλησε για τα πάντα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα νέο πρόσωπο που μας έχει απασχολήσει αρκετά τόσο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και λόγω του στιλ και της ομορφιάς της. Το όμορφο μοντέλο επέστρεψε από την Νέα Υόρκη στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες και σήμερα (6/11) βρέθηκε στο πλατό της "Φωλιάς των Κου Κου" όπου και μίλησε για όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε.

Το επιβεβαίωσε η Καγιά: Επιστρέφουν στο σπίτι υποψήφιες που έφυγαν

Η Ηλιάνα απάντησε σε αυτούς που την αποκαλούν θυληκό Chuck Norris λέγοντας: «Γιατί όχι; Είναι τόσο αστείο και ωραίο. Γενικά δοκιμάζω πάντα καινούργια πράγματα. Ό,τι και να μου πουν φίλοι μου γνωστοί. Σε άσχετη παρέα να βρεθώ και να μου πουν αύριο θα πάω να πηδήξω από το Καϊμακτσαλάν, θα πάω. Για να ξεπεράσω την υψοφοβία μου, έκανα ελεύθερη πτώση στη Νέα Υόρκη. Το ξεπέρασα 100% και είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Πλέον έχω πει ότι σε κάθε άλλη χώρα που θα πηγαίνω, όταν θα έχω χρόνο θα κάνω skydiving για να βλέπω τη διαφορετική θέα» 

Η όμορφη κριτής μίλησε και για την "λατρεία της" την Ειρήνη Ερμίδου «Είναι λατρεία η Ειρήνη. Να πούμε και στον κόσμο για να καταλάβει, γιατί πολλοί λένε “γιατί την έχετε εκεί μέσα, τι κάνει”. Η Ειρήνη είναι η μόνη από τις κοπέλες που έχει το modelling έμφυτο. Είναι γεννημένη μοντέλο. Ό,τι και να της δώσεις θα το φέρει εις πέρας. Και θα καταφέρει να μεταμορφωθεί σε κάθε φωτογράφιση. Eχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη από όλα τα κορίτσια μέσα στο παιχνίδι. Έχει ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς να έχει καν φίλες στη ζωή της. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει καταλάβει ότι είναι γυναίκα. Ζει σε ένα μαγικό κόσμο, το έχει αγαπήσει, το λατρεύει, κάνει συνέχεια πρόβες και είναι πραγματικά η μόνη που κάθε φορά μας εκπλήσσει και βήμα – βήμα εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο».

Ενώ αναφέρθηκε και στην «τριάδα της φωτιάς»«Μέχρι να δούμε το επεισόδιο στο σπίτι, δεν το ξέραμε! Ο κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του. Όσο και να προσποιηθείς και μπροστά σε εμάς και στις κάμερες, κάποια στιγμή θα χαλαρώσεις. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κορίτσια με έντονες προσωπικότητες, λίγο πιο ήρεμα, βρέθηκαν τρία κορίτσια με πιο έντονη προσωπικότητα, ταίριαξαν και τα πάνε καλά».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας