Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Smooth, η λύση για τις σκασμένες φτέρνες

Scholl

Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όλες οι γυναίκες, κυρίως το χειμώνα, είναι πως ξεχνάμε την περιποίηση των ποδιών. Επικεντρωνόμαστε στη φροντίδα του σώματος και του προσώπου μας αλλά δεν θα πρέπει να αμελούμε ότι και οι πατούσες μας έχουν ανάγκη από περιποίηση. Άλλωστε, οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις σκληρές και σκασμένες τους φτέρνες που εκτός από αντιαισθητικό μπορεί να γίνει κι αρκετά επώδυνο αν το πρόβλημα προχωρήσει.

Ευτυχώς, είναι κάτι που μπορείς να προλάβεις και διορθώσεις και μόνη σου με τη βοήθεια του Scholl, του ειδικού στη περιποίηση των ποδιών και της Ηλεκτρικής Λίμας Ποδιών Scholl Velvet Smooth.

Πρόκειται για μια ηλεκτρική λίμα που χάρη στη νέα, μοναδική κεφαλή roll-on με κρυστάλλους διαμαντιών, σας βοηθάει να αφαιρέσετε εύκολα και αποτελεσματικά το αντιαισθητικό σκληρό δέρμα στην περιοχή των πελμάτων αφήνοντας τα πόδια σας μεταξένια κι απαλά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε την Ηλεκτρική Λίμα σε λειτουργία και να την ακουμπήσετε στα σκληρά σημεία του πέλματός σας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που 8 εκατομμύρια πόδια στην Ευρώπη, μιλούν για την Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Smooth!

Τα νέα roll-on με κρυστάλλους διαμαντιών είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με τον τύπο δέρματος: Standard για κανονικό δέρμα, Extra Coarse για επίμονο σκληρό δέρμα και Soft touch για την τελευταία πινελιά που αφήνει τα πόδια ακόμα πιο απαλά.

Την Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Smooth μπορείς να τη βρείς σε συσκευασία δώρου και με την ενέργεια «Ευχαριστώ για κάθε βήμα» να πεις ευχαριστώ στη μαμά σου, την αδερφή ή και την κολλητή σου προσφέροντάς της το ιδανικό δώρο για υπέροχα πόδια.

Παράλληλα, αγοράζοντας μια από τις συσκευές  Scholl Velvet Smooth σε συσκευασία δώρου, διεκδικείτε ένα ζευγάρι μπότες αξίας 150 ευρώ.  Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό και περισσότερες εκπλήξεις από το Scholl εδώ https:bit.ly/efcharisto