Ζέτα Μακρυπούλια: Η κομψή εμφάνισή της στη συναυλία του Χατζηγιάννη

Ζέτα + Μακρυπούλια + Χατζηγιάννης

Είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια (σχεδόν) και παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για χωρισμούς η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένουν ευτυχισμένοι. Απόδειξη, βεβαίως, ότι η ηθοποιός δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του στις σημαντικές του στιγμές, μεταξύ των οποίων και οι συναυλίες του.

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συναυλία στο Βεάκειο θέατρο και εκεί ήταν η λαμπερή και όμορφη Ζέτα. Οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί, αλλά και την παρουσιάστρια μόνη της, καθώς μάλιστα η παρουσία και η εμφάνισή της δεν περνούσαν απαρατήρητες.

Η Μακρυπούλια διαθέτει ένα μίνιμαλ γούστο, με πολλά casual και chic στοιχεία τις εμφανίσεις της, ενώ αγαπά πολύ και τον συνδυασμό μαύρου – άσπρου. Σ’ αυτό τον συνδυασμό επένδυσε για το look της στο οποίο ταίριαξε ένα tailored pants, σε μαύρο χρώμα, μ’ ένα lingerie top, σε λευκό χρώμα, και άνετα δίπατα σανδάλια επίσης σε μαύρο χρώμα, ενώ τα αξεσουάρ της ήταν ένα λεπτεπίλεπτο μακρύ κολιέ.

Επίσης, Ζέτα Μακρυπούλια απέχει συνήθως από το έντονο μακιγιάζ, αλλά αυτή τη φορά φρόντισε να τονίσει λίγο περισσότερο τα χείλη της, μ’ ένα κόκκινο κραγιόν, βάζοντας μια έντονη πινελιά στο black&white outfit της!

6979_ZETA_MAKRIPOYLIA_1192017