Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το σχόλιο που την πείραξε για τη σχέση της με τον Βασάλο

Βαλαβάνη + Βασάλος

Τι έχει στεναχωρήσει την πρώην παίκτρια του Survivor

Μια «παπαρατσική» φωτογραφία έγινε η αφορμή για να γίνει θέμα συζήτησης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο, είναι αχώριστο και φυσικά, όλα τα φλας είναι στραμμένα πάνω τους.

Ωστόσο, περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφία τους στην οποία η Ευρυδίκη μοιάζει να του πιάνει τα …οπίσθια και αμέσως το στιγμιότυπο έγινε θέμα συζήτησης, στο πάνελ του «Πρωινού» του Ant1, και έκανε τον …γύρο του διαδικτύου!

Δες στο video τη φωτογραφία και τα σχόλια που ακούστηκαν:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε σήμερα στην εκπομπή και σχολίασε τόσο το στιγμιότυπο που χαρακτήρισε τυχαίο, αλλά και την αρνητική κριτική για τη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της.

«Ίσως να ήταν πάνω στην κίνηση, αλλά δεν βρίσκω κάτι κακό που έχει γίνει τόσος ντόρος!» είπε η αθλητικογράφος για τη φωτογραφία με το «χούφτωμα», ωστόσο δεν έκρυψε τη στεναχώρια και την πικρία της για ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο: «Ένα σχόλιο με πείραξε περισσότερο, το ό,τι πουλάει τη σχέση μου. Δεν πουλάω καμία σχέση, ούτε φωνάζω φωτογράφους να με φωτογραφίσουν! Με ενοχλεί η άσχημη κριτική όταν δεν περιλαμβάνει σεβασμό, απλά θέλω να πω σε όσους την ασκούν να είναι πιο προσεχτικοί γιατί από πίσω μας έχουμε ανθρώπους που μπορεί να στεναχωριούνται...»

Δες τι είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα: