Ευαγγελία Αραβανή: Πώς σχολιάζει το φετινό My Style Rocks και η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της


Η Ευαγγελία Αραβανή εμφανίστηκε υπέρκομψη και μίλησε για το My Style Rocks 2

Στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Νάντιας Ράπτη παρευρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή την οποία είχαμε να δούμε αρκετό καιρό. Η όμορφη παρουσιάστρια έλαμπε με το κομψό λευκό φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση το οποίο συνδύασε με snakeskin ankle strap γόβες και μαύρη τσάντα ενώ μας έδειξε και για πρώτη φορά το νέο της καρέ κούρεμα!

Η Ευαγγελία Αραβανή όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Η Ευαγγελία Αραβανή που σε λίγο διάστημα θα την βλέπουμε στο talent show μόδας για νέους σχεδιαστές "Project Runway" από τη συχνότητα του OpenTv, μίλησε στις κάμερες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει, το My Style Rocks 2 αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αρχικά μίλησε για τη νέα εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει «Είναι ένα talent show για σχεδιαστές και θα βγει ο καλύτερος σχεδιαστής της γενιάς… Εγώ δεν μπορώ να κρίνω αυστηρά, δεν είναι στο χαρακτήρα μου» ενώ για το My Style Rocks είπε «Ήμουν σίγουρη ότι θα δεχτώ ερώτηση για το My Style Rocks. Έχω δει πολύ λίγα στιγμιότυπα κυρίως στο Internet για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πάνω κάτω βλέπω το ίδιο πράγμα.»

Αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και στις επεμβάσεις που της χρεώνουν «Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων σε σημείο που όταν κάποιος νιώθει πολύ άσχημα με κάτι πάνω του να το διορθώσει για να νιώθει πρώτα απ’όλα εκείνος καλά, όμως δεν μου αρέσουν καθόλου οι υπερβολές και δεν μου αρέσει το ότι πλέον βλέπω πάρα πολλά κορίτσια που κυκλοφορούν έξω και είναι η μία ίδια με την άλλη. Γενικά εγώ φοβάμαι πολύ την ιδέα του χειρουργείου όχι το να μπω μέσα, όμως επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, αν πραγματικά είχα κάτι πάνω μου το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου ίσως να έμπαινα στη διαδικασία να το φτιάξω, βέβαια κατά καιρούς έχω ακούσει και διαβάσει κάτι θέματα που λένε ότι η Ευαγγελία Αραβανή πριν και μετά τις πλαστικές και εγώ απορώ πότε τις έκανα και που ας έρθει κάποιος να μου πει. Δηλαδή είναι όλα δικά μου, όλα

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας