Ερωτευμένη ξανά η Σπυροπούλου; Τι γνωρίζουμε ως τώρα

Σπυροπούλου

Νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας;

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται πολύς λόγος για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι φήμες τη θέλουν να είναι ερωτευμένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», εδώ και λίγες εβδομάδες έχει μπει στη ζωή της ένας γοητευτικός άνδρας, του οποία τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ωστόσο, οι φήμες υποδεικνύουν έναν πολύ ευπαρουσίαστο και μορφωμένο επιχειρηματία γύρω στα 35.

«Είναι καλά, φαίνεται, αλλά δεν μιλάει για τα προσωπικά της», λέει στο περιοδικό πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Οι αποκαλύψεις, όμως, για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν σταματούν εδώ, αφού το πάνελ του «Πρωινού» ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει (σχεδόν) το δημοσίευμα του περιοδικού. Στη συζήτηση που είχε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της για τα …μπάνια της Σπυροπούλου, και το κόκκινο μπικίνι, η Σοφία Τουντούρη ήρθε να προσθέσει ότι «εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη» και εκεί τη στρίμωξε η Φαίη: «Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει». Και η Σοφία χαμογέλασε κι είπε απλά ένα «ε!».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας