Ελληνική showbiz: Ένα διαζύγιο και ένας χωρισμός σήμερα..!

showbiz

Μπορεί να μας προλαβαίνουν οι εγκυμοσύνες, που ανακοινώθηκαν με απίστευτη συχνότητα την περσινή χρονιά και συνεχίζουν την καινούργια, και τα νέα ειδύλλια, αλλά στον κόσμο της ελληνικής showbiz υπάρχουν και λιγότερο ευχάριστα νέα, όπως αυτά των χωρισμών…

Ένας τέτοιος ανακοινώθηκε σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», και αφορά την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα και τον σύντροφό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, Νικόλα Τάκα. Το ζευγάρι μετά από δυο χρόνια, στα οποία φρόντιζε να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να χωρίσει αφού οι δυο τους είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα.

H Πηνελόπη Πλάκα και ο πρώην σύντροφός της σε νυχτερινή τους έξοδο

H Πηνελόπη Πλάκα και ο πρώην σύντροφός της σε νυχτερινή τους έξοδο τον περασμένο Μάιο 

Η μέρα, όμως, είχε μία ακόμα δυσάρεστη είδηση για τον γάμο γνωστού ζευγαριού: η Ειρήνη Σκλήβα και ο σύζυγος της, Νίκος Χυδήρογλου, έχουν ξεκινήσεις τις διαδικασίες του διαζυγίου μετά από 16 χρόνια γάμου! Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού είχαν κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο, ενώ ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso τον περασμένο Νοέμβρη επιβεβαίωνε την είδηση του χωρισμού της πρώην Μις Κόσμος και του επιχειρηματία, που μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαριτίνα, που σήμερα είναι 14 ετών.

Τα νεότερα, λοιπόν, θέλουν το διαζύγιο να έχει προχωρήσει και τον επιχειρηματία να περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο και να διαμένει στο ταχύπλοο σκάφος του που βρίσκεται σε πριβέ μαρίνα των Νοτίων Προαστίων.

Η Ειρήνη Σκλήβα με τον πρώην σύζυγό της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το 2014

Η Ειρήνη Σκλήβα με τον πρώην σύζυγό της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το 2014