Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με 3 διαφορετικά hair looks για το καρέ της

Ελεωνόρα + Ζουγανέλη

Μπορεί φέτος να είναι η χρονιά του καρέ, αλλά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει υιοθετήσει το καρέ εδώ και πολλά χρόνια στα μαλλιά της - αλλάζοντας συνήθως το χρώμα τους αλλά και το χτένισμά τους.

Το τελευταίο διάστημα, σε όλες τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια επέλεξε τρία διαφορετικά hair looks για το καρέ της.

Πριν από μερικές μέρες, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ερωτόκριτος" και είχε χτενίσει το κοντό καρέ της ίσιο, σε ένα hair look με ...γαλλικό αέρα!

Λίγα 24ωρα μετά, η Ζουγανέλη βρέθηκε στο Κατράκειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη και εκεί είχε αφήσει τα μαλλιά τους στο "φυσικό" τους, δηλαδή με μπούκλες.

Και χθες έφτασαν οι φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία "Ελλάς, η χώρα των ονείρων" στην οποία θα τραγουδήσει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε υιοθετήσει για τα μαλλιά της  ένα εντυπωσιακό χτένισμα, 80's αισθητικής, με τις άκρες του καρέ τις χτενισμένες προς τα έξω και με έμφαση στον όγκο.

Αν λοιπόν έχεις κόψει τα μαλλιά σου καρέ ή το σκέφτεσαι, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έχει το καρέ στα μαλλιά της τόσο χρόνια μπορεί μέσα από τις εμφανίσεις της να σου δώσει ιδέες για το πώς να το χτενίζεις για να έχεις κάθε φορά μια διαφορετική εικόνα.