Ελεονώρα Μελέτη: Πήρε το όνομα του άντρα της..!


Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μία υπέροχη περίοδο στη ζωή της από όλες τις απόψεις! Η παρουσιάστρια, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ξεκινάει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τον Μάνο Μαγιάτη. Στη φωτογράφιση που έγινε για τη νέα εκπομπή, η Ελεονώρα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ‘’Φτιάξε καφέ να στα πω’’ και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και το ό,τι χρησιμοποιεί ήδη το επώνυμο του συζύγου της.

“Δεν θα λέω κάθε πρωί στο ραδιόφωνο ότι είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου αλλά ισχύει.’’ Όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος εάν το περίμενε, η Ελεονώρα απάντησε "Ποιο απ’ όλα; Κοίταξε να δεις στη ζωή κάποια πράγματα τυχαία δεν γίνονται." Ενώ όσο αφορά το γάμο της είπε "Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν σας κρύφτηκα. Απλά δεν βγήκα να το φωνάξω. Δεν κρύφτηκα από κάποιον, κανονικά παντρεύτηκα στο δημαρχείο της Εκάλης, απλά είχατε μία λάθος ενημέρωση και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό. Όποιος με πήρε του είπα ότι δεν ισχύει οι άλλοι που δεν με πήρατε στείλατε συνεργεία."

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν υπάρχει κάτι που θέλει να αποκαλύψει η παρουσιάστρια απάντησε χαριτολογώντας... "Είμαι έγκυος".

Στο τέλος της συνέντευξης, η δημοσιογράφος του «Ε» ευχήθηκε στους παρουσιαστές "καλή αρχή" στη νέα τους εκπομπή. Εκείνη τη στιγμή ο Μάνος Μαγιάτης αναφέρθηκε στην Ελεονώρα λέγοντας την ‘’Ελεονώρα Μελέτη’’ και εκείνη έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας "Μαροσούλη. Θα χρησιμοποιήσω το επώνυμο Μαροσούλη, το χρησιμοποιώ ήδη."