Ελένη Τσολάκη - Παύλος Πετρουλάκης: Το photo album του γάμου τους και οι πρώτες δηλώσεις

Ελένη + Τσολάκη

H Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, και φυσικά ο γάμος της συγκέντρωσε όλα τα φλας και έγινε το γεγονός του Σαββατοκύριακου!

Η παρουσιάστρια διανύει, εξάλλου, μία από τις καλύτερες χρονιές της, καθώς - εκτός από τη σημαντική αυτή στιγμή στην προσωπική της ζωή, μετά από τρία χρόνια στην ομάδα του “Happy” Day, φέτος αναλαμβάνει να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι “Slam” που κάνει πρεμιέρα στον Alpha.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα, μετά το μυστήριο, μάλιστα, η Ελένη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το …ταξίδι του μέλιτος αναβάλλεται καθώς ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τηλεπαιχνίδι. Μαζί με τον σύζυγό της, ευχαρίστησαν όλους για το ενδιαφέρον, η ίδια ευχήθηκε «και στα δικά σας» στις ελεύθερες, ενώ συμπλήρωσε: «Να ζήσετε αυτή τη χαρά και την ολοκλήρωση. Και αυτή την ευτυχία. Και όλοι να είστε ευλογημένοι, να έχετε τον άνθρωπο σας και να πορευτείτε μαζί του ». Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, είπε απλά: «Τι να πει ο γαμπρός; Τα είπε όλα η νύφη!» ενώ στην ερώτηση αν του πάτησε το πόδι εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω» και η Ελένη συμπλήρωσε με χιούμορ: «Δεν το έβρισκα».

Το ζευγάρι χάρισε στους φωτογράφους στιγμιότυπα, στα οποία δεν μπορεί κανείς να μη θαυμάσει την πανέμορφη μέσα στο πριγκιπικό τούλινο νυφικό της (σε σχέδιο της Μαρίας Κονίδη) νύφη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τη σύζυγό του, Χρύσα Καλπάκη, με τους οποίους οι νεόνυμφοι διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ η Ελένη είχε επιλέξει και τη κολλητή της φίλη, Μαρία Τσακίρη, για κουμπάρα.

Φυσικά, από τον γάμο της Ελένης Τσολάκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες και φίλοι της από το “Happy Day”: η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τη συνόδευε ο σύζυγό της, Θέμης Σοφός, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Δήμος Βερύκιος αλλά και η Φιορίντα Πετρουτσέλι που τη διαδέχτηκε. Εκεί ήταν επίσης ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κακαβά, ο Νίκος Αναδιώτης με τη Βασιλική Σταματοπούλου, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, η Δέσποινα Καμπούρη με στον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη. 

Το photo album του γάμου Τσολάκη - Πετρουλάκη

Την Ελένη έφερε στην εκκλησία ο κουμπάρος της Ιωσήφ Μαρινάκης

Ο μπαμπάς της τη συνοδεύει και την παραδίδει στον γαμπρό

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός

Αντώνης Σροίτερ, Ιωάννα Μπούκη

Δήμος Βερύκιος

Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κακαβά

Δέσποινα Καμπούρη, Βαγγέλης Ταρασιάδης

Νίκος Αναδιώτης, Βασιλική Σταματοπούλου

Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά

Χρύσα Καλπάκη