Ελένη Τσολάκη: Να τι θα παρουσιάζει στον Alpha...

Ελένη + Τσολάκη

Η είδηση ότι η Ελένη Τσολάκη θα αξιοποιηθεί σε δική της εκπομπή από τον Alpha είχε αρχίσει να ακούγεται εδώ και πολύ καιρό μέχρι που στον αέρα του “Happy Day”, λίγο μετά το «κλείσιμο» της εκπομπής για τη φετινό σεζόν, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε με συγκίνηση ότι αποχωρεί από το πάνελ και θα κάνει κάτι καινούργιο στο κανάλι… (Δες ΕΔΩ)

Αυτό, λοιπόν, το «καινούργιο» που η Τσολάκη θα αναλάβει στον Alpha είναι το τηλεπαιχνίδι “Slam” και η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα:

Από τη νέα σεζόν ακονίζουμε το μυαλό μας και δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας στο νέο διασκεδαστικό παιχνίδι τού Alpha.

Το «Slam», ένα σύγχρονο τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από τη Γαλλία και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Καθημερινά, θα διαγωνίζονται τρεις συμμετέχοντες, οι οποίοι, μέσα από γρήγορες ερωτήσεις, καλούνται να βρουν γράμματα και λέξεις που «κρύβονται» σε video wall. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι πως κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα!

Το «Slam» παίζεται σε τρεις γύρους. Στους δύο πρώτους, κάθε παίκτης πρέπει να βρει τα γράμματα, τα οποία εμφανίζονται, στη συνέχεια, στο video wall. Αν βρει και τις λέξεις, κερδίζει πόντους. Όποιος μαζέψει τους περισσότερους, προχωρά στον «τελικό». Εκεί, διαγωνίζεται μόνος του, για το τελικό «Slam». Αν τα καταφέρει, κερδίζει έως και 1.000 ευρώ.

Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου θα αντιμετωπίσει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα επεισόδια και να διεκδικήσει 5.000 ευρώ.

Πολλές οι λέξεις, τρεις οι παίκτες, ένας μόνο ο νικητής…